heb een vraag ik heb een schuld bij een deurwaarde al sinds 1998 dus in de gulden tijd en nu in de euro tyd is het uitstaande bedrag het zelfde help

Toegevoegd na 12 minuten:
sorry ik denk dat ik het verkeerd heb uitgelegen ik betaal iedere maand netjes trouw me betalingen hoor heb nog nooit een maand over geslagen vandaar mijn vraag sorry

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat je dat beter met hun kunt overleggen na moet vragen hoe dat dan kan, misschien zit er rente bij omdat het al zo lang is? dat het daarom ondertussen opgelopen is tot hetzelfde bedrag in euro's...

Wat is je vraag precies?? Ben je op zoek naar donaties? Dan zit je hier verkeerd. Als je schuld al zo lang openstaat, dan is daar in de tussentijd een groot bedrag bij gekomen aan herinneringskosten, aanmaningskosten, dwangbevelkosten en dan heb je ook nog zoiets als rente. Dit kan redelijk verklaren waarom het bedrag nu in Euro's ongeveer net zo hoog is als destijds in guldens.

Ha, die Gast25576; De enige hulp die ik je kan en wil bieden is je aan te raden die schuld zo snel mogelijk af te lossen. Het bedrag zal er echt niet kleiner op worden als je blijft afwachten.

Dat bedrag zal idd steeds hoger worden. je bent al een schuld van 12 jaar, en ja er komen steeds meer kosten bij. bel de instantie op en vraag of er iets te regelen valt. dat je in termijnen betaald ofzo. zo kom je er nooit weer uit. en als het heel veel is en je komt er echt niet meer uit , zoek dan hulp, je kan misschien de schuldsanering in ofzo. dan ben je er na 3-5 jaar vanaf.

een schuld al uit 1998 die je wel maandelijks betaald....wat los je af dan een euro per maand of ben jij de staatsschuld aan het terug betalen.. al 12 jaar aan een deurwaarder aan het betalen..dat kan toch niet, slapen doen we s''nachts.. ik denk je met die deurwaarder even een gesprek moet gaan voeren..

Zo te horen is je maandelijks betaling te laag. Vraag of je per maand meer kan/mag afbetalen, bijvoorbeeld het dubbele. Want als je te langzaam afbetaald, dan kan de schuld inderdaad stijgen door rente.

ik weet niet hoe hoog de schuld precies is en kan daarom niet inschatten of de maandelijkse afbetalingen te laag zijn... 150 euro is een heel bedrag natuurlijk maar op een schuld van 15.000 euro (ik noem maar wat) zet het geen zoden aan de dijk... Ik vind het trouwens best wel bijzonder dat de schuldeiser het zolang laat doorlopen en niet al verder maatregelen zoals loonbeslag heeft uitgevoerd...

Je bedoelt, dat je b.v. 10.000 gulden schuld hebt en dat het nu ineens 10.000 euro is geworden? Daar zou ik die deurwaarder over benaderen, die kan je tekst en uitleg geven! Is het trouwens wel de deurwaarder waar je die schuld hebt?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100