Hoe werkt een tankpas?

Ik zag net dat je via unitedconsumers een tankpas kan krijgen en daardoor minder voor bezine betaald. Maar ik snap niet hoe het werkt. Waar verdienen ze aan en is er een adder onder het gras?

http://www.unitedconsumers.com/link.asp?m=t&c=tankenaanmelden.asp&ct=a&s=1&p=0&action=showframe

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Staat bij de vragen op de site: Wat verdient UnitedConsumers eraan? De korting voor de deelnemers wordt door de leveranciers van brandstof, verzekeraars, stroom/gas, telefonie betaald. Hiervoor heeft UnitedConsumers volumecontracten gesloten met pomphouders, telecom- en energiebedrijven. Los van de kortingen ontvangt UnitedConsumers een vergoeding van deze bedrijven om haar bedrijfsvoering mogelijk te maken en in de toekomst korting op nieuwe producten en diensten aan te kunnen bieden. Addertje is in ieder geval een behoorlijke berg spam in je mailbox.

Bronnen:
http://www.unitedconsumers.com/link.asp?m=...

De tankpas zorgt ervoor dat jij klant blijft bij de stations die de pas voeren, dat is 1. en 2 het is een gewone pinpas met een andere opdruk en werkt gewoon als alle andere pinpassen en zij belonen jou omdat jij toch klant moet blijven met een iets lagere aankoopsprijs... Als het goed is moeten er twee beter van worden, jij en die uitgever van de pas...

Ha, die Derko; Ik heb al jaren zo'n pasje en heb van spam niet zoveel last. Dit is ook te voorkomen door aan United Consumers een hotmailadres voor de communicatie door te geven. Hou er wel rekening mee dat je de korting niet direct bij het afrekenen ontvangt, maar als een tegoed op een aparte account. Dit tegoed kun je op een later tijdstip laten overmaken. Ook door deze constructie verdient U.C. er geld aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100