Wat voor soort bedrijf is Incassoborg?

Een bekende kreeg van Incassoborg een brief, dat ze 72,23 euro moet over maken, terwijl ze duidelijk had aangeven bij Loterijverlies van de deelname af te zien. Loterijverlies zegt, dat ze geen beroep kan doen op de wettelijke bedenktijd, omdat er al kosten zijn gemaakt. Ik vraag mij af of Incassoborg wel bestaat. Bij KvK kan ik hier niets over vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Incassoborg en Loterijverlies zitten nota bene op hetzelfde adres. Er wordt aan mensen die alleen maar informatie hebben gevraagd een dreiging van inschakeling van een deurwaarder verstuurd als niet een bedrag van 70 tot 85 euro wordt betaald. De persoon die hierachter zit is waarschijnlijk een oplichter. Al veel mensen hebben aangegeven van Loterijverlies af te willen, maar er schijnt geen manier te zijn om er onderuit te kunnen komen. Loterijverlies c.q. Incassoborg dus een bedrijf om niét mee in zee te willen gaan. Je denkt dat er wordt uitgezocht hoe misgelopen prijzen bij de Staatsloterij alsnog uitgekeerd kunnen worden, maar je wordt alleen maar opgezadeld met ongewenste onkosten (die mogelijk in eigen zak van de hoofdpersoon verdwijnen).

Bronnen:
http://www.klachtenkompas.nl/stichting-lot...
http://www.leugens.nl/2015/02/26/ferdy-roe...
http://www.rechtswinkel.nl/antwoorden/3809...

Volgens mij is dit bedrijf niet echt. Over bijna elk bedrijf staat wel iets op internet. Als het bedrijf niet in de gouden gids en/of de kamer van koophandel staat, is het een nep bedrijf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100