Hoe kom ik van een ongevraagd abonnement van het blad Privilege af?

Voordat ik mijn computer had, had ik een telefoonabonnement van Pretium. Dat liep goed. Toen ik mijn computer had gekocht, wilde ik kunnen internetten. Ik nam van KPN een 3 in 1 abonnement internet, telefoon en televisie. Ik liet dat door een medewerker van Scheer en Foppen regelen. Hij regelde ook, dat het telefoonabonnement van Pretium werd opgezegd. Dat is al ca 2 jaar geleden. Toch krijg ik nog steeds het blad Privilege thuisgestuurd. Dit blad is uitsluitend bestemd voor leden. Privilege en Pretium is één. Ze hebben mij ongevraagd lid gemaakt. Ieder jaar wordt via incasso een bedrag van mijn rekening afgeschreven. Wat moet ik doen om die incasso stop te zetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Via het stornorecht kun je geld onterecht van je rekening is gehaalt. let wel, hier heb je slechts 60 dagen voor. Hierna zullen ze snel genoeg contact met je opnemen en kun je de situatie uitleggen. Dit is zeker niet de meest netjeste manier maar wel de meesg effectiefste. Je kun ook voor de vriendelijke aanpak gaan en eerst 3 mailtjes sturen en als dat tot niets uitloopt terug gaan naar aanpak 1.

Om te beginnen kun je de incassomachtiging bij je bank laten stopzetten. Daarna inderdaad een storno. Over het algemeen is het trouwens slim om met dit soort correctieve acties niet eerst twee jaar te wachten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100