Mag prostitutie in eigen woning?

Graag had ik geweten of er iets kan begonnen worden tegen deze persoon...
Het zit namelijk zo : deze vrouw is nu onlangs bij haar thuis een zelfstandige privé opgestart (prostitutie) en heeft ook mensen onder haar staan ( en liggen lol ).
Het probleem is dat deze onlangs gescheiden is,een kind heeft en schoon van de stiuatie profiteerd!! Mevrouw is namelijk levenslang geschorst bij de vakbond.
En de partner draait nu voor alle schulden op en geloof mij,het is een aanzienlijk bedrag...
De advokaat wist te vertellen dat er niks kan gedaan worden zolang ze niet officieel werkt, maar er is voldoende bewijs o.a foto's en dergelijke op internet.
Mijn vraag nu is,wat kan er begonnen worden of waar kan ik verdere inlichtingen krijgen aub?
vriendelijke groeten

Weet jij het antwoord?

/2500

Prostitutie met personeel is niet toegestaan in een gebouw dat bedoeld is voor bewoning, dit is strijdig met het bestemmingsplan, de gemeente kan hier tegen op treden na melding. Ook de arbeidsinspectie en belastingdienst kunnen optreden tegen een illegaal bordeel. Betreft het een huurwoning kan de verhuurder een uitzetprocedure opstarten.

Prostitutie in eigen woning mag. Wel zijn er eisen waaraan voldaan moet worden. Zo is prostitutie een beroep dat je als zelfstandige kan voeren, hier heb je dan ook een KVK inschrijving voor nodig. Je start in weze een eigen bedrijfje. Ook zal er toestemming moeten zijn vanuit de gemeente om op die plek dit soort bedrijf te runnen. Uiteraard moet er over de inkomsten van dit bedrijf wel inkomstenbelasting betaald worden. Iets waar de meeste prostituees i.v.m. discretie niet aan voldoen, wat het bedrijf en dus de inkomsten illegaal maakt. Probleem is echter hoe toon je dit aan? De meeste hoerenlopers (om het maar crue te zeggen) willen anoniem blijven en zullen bij instanties niks aangeven. Prostituees zeggen dat het een eenmalige scharrel is en zo beschermen ze elkaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100