Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke garantie heeft een mastercard?

Ik heb gehoord dat als je iets koopt met je Mastercard en om de een of andere reden is het gestolen of kapot, dat je een vergoeding krijgt. Uiteraard staat er een termijn voor. Dacht 6 maanden van aankoop. Is dat zo?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Bijna alles wat je met een door Mastercard uitgegeven creditcard betaald is verzekerd. De termijn voor die verzekeringen is voor alle kaarten van Mastercard zelf 180 dagen. Als je een creditcard van een Nederlandse bank gebruikt die uitgegeven is door Mastercard kan het zelfs zo zijn dat je 365 dagen verzekerd bent.

Wel zijn op die verzekering uiteraard een aantal uitzonderingen en voorwaarden van toepassing. Meer informatie daarover vind je op de website van de aanbieder van jouw creditcard.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Ja dat is zo.

Vrijwel alle producten die u betaalt met uw MasterCard creditcard, zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Een veilig gevoel.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding