ik ben 17jaar en heb deeltijds via school gewerkt en ik had een belastingsbrief gekregen kan het zijn dat ik terug trek?

Weet jij het antwoord?

/2500

Eerst even wat recht zetten, je "trekt" niet terug maar je "krijgt" terug is de juiste zinsnede. Verder staat er in de brief een reden waarom de belasting deze heeft gestuurd, en het is dus zeer goed mogelijk dat je teveel loonbelasting en premie hebt afgedragen en je dus online een T- biljet moet invullen om dit terug te krijgen. Ga even met die brief naar de boekhouder van het bedrijf waar je deeltijds hebt gewerkt, die kan je zeker helpen.

Bronnen:
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/conn...

Misschien was het handig als je vermeld had wat er in die brief staat maar ik vermoed dat je wel wat terug kunt krijgen. Je kunt zelf heel snel berekenen wat je terug kunt krijgen via deze link: http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/jongeren/ meer informatie over hoe je het kan terugkrijgen vind je hier: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/campagnes/landingspaginas/prive/jongeren/ Als je samen met een volwassene even de eerste link doorloopt weet je precies hoeveel je terugkrijgt en onderaan staat ook hoe je dat terugkrijgt. Het kan nu alleen over 2011 of eerder. Je hebt een digid nodig en die kun je hier aanvragen: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/werk_en_inkomen/jongeren/teruggaaf_jongeren/begrippen_jongeren/digid je jaaropgaaf van waar je gewerkt hebt, je bsn nummer (staat op je id bewijs) en eventueel gegevens over je studiefinanciering.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100