Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je in het HBO collegeld terugkrijgen als je stopt voor 1 februari en dit wel je eerste jaar is maar niet je eerste HBO-studie?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1.5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Natuurlijk, dat heeft er niets mee te maken. Als je vorig jaar een opleiding heb gedaan en daarna ben je overgestapt op deze en je wilt vóór februari stoppen, krijg je een deel van je geld terug. Hoeveel geld het is, is verschillend per school, maar het is niet afhankelijk van het feit dat je al eerder een studie hebt gevolgd.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Stop je vóór 1 februari met je studie en is dit je eerste jaar met een prestatiebeurs voor hbo of universiteit? Dan wordt je prestatiebeurs van dat studiejaar automatisch een gift.

Je mag voor de rest van dat studiejaar geen prestatiebeurs meer voor een hbo- of universitaire opleiding aanvragen. De tot februari ontvangen maanden tellen mee als verbruikte studiefinancieringsmaanden.
Je kunt maar één keer gebruikmaken van deze regeling.
(Lees meer...)
fisbel
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding