heeft iemand weleens een grote prijs gewonnen met krasloten?

ik kras allang en tuurlijk het is leuk voor de kleine prijsjes maar grasg zou ik weleens een grote prijs willen winnen. vaak vraag ik me af zijn die er wel echt of wordt je inderdaad beetje opgelicht. vandaar ik graag zou willen weten wie een grote geldprijs heeft gewonnen

Weet jij het antwoord?

/2500

Tuurlijk is dat echt, anders zou dat nooit mogen bestaan. Een vriend van me heeft ooit een 10.000 gewonnen met een kraslot, ik denk een jaar of 3 geleden.

Ja hoor, 27 mei van dit jaar won een 22-jarige vrouw uit Geldrop(/Eindhoven) de hoofdprijs van een kraslot. 'EINDHOVEN/GELDROP - Een 22-jarige vrouw uit Geldrop heeft met het kraslot-’Slechts €1,-‘ de hoofdprijs van 25.000 euro netto gewonnen. Dit is tevens de laatste hoofdprijs uit de serie.' Toegevoegd na 1 minuut: Dit bovenstaande is enkel als voorbeeld bedoelt. Er zijn natuurlijk veel meer mensen die de hoofdprijs hebben gewonnen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zou een bedrijf dat krasloten aanbied snel gesloten worden.

Bronnen:
http://www.deweekkrant.nl/artikel/2011/mei...

Ja natuurljik winnen er mensen grote prijzen. Hier staan alle prijzen vanaf 100 euro: http://www.krasloten.nl/winnaars.html

er doen veel mensen mee en er zijn weinig grote prijzen dus is de kans dat je een grote prijs wint klein. ik zelf heb een keer een nieuw lot gewonnen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100