Wat zijn de mogelijkheden/hoe is de wetgeving wanneer je een product koopt, maardeze op korte termijn in prijs verlaagd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Juridisch heb je geen recht op compensatie. Je bent dus afhankelijk van de coulance van de verkoper. Als je het product op internet hebt gekocht (koop op afstand) dan heb je wel het recht om een product binnen zeven dagen terug te sturen. Je moet dan je geld terugkrijgen. Je zou dan daarna het product opnieuw voor de lagere prijs kunnen kopen.

Meeste producten kunnen binnen 14 dagen na aankoop retour worden gebracht, je krijgt dan je geld terug. Je kunt dan hetzelfde product weer ergens goedkoper kopen. Volgende is mij een overkomen bij de Blokker: -ik had 12 stapelkratten gekocht, 3 dagen later waren diezelfde kratten in de aanbieding, verpakt per 3. De korting was aanzienlijk. Ik ben toen eerst met de bon naar de Blokker gegaan en om compensatie gevraagd. Dat kon dus niet. Tja, toen maar alle 12 kratten teruggebracht, geld teruggekregen en voorts diezelfde kratten, maar dan in de aanbieding verpakt in drie, weer meegenomen. Wel omslachtig, maar ik voelde me echt genomen door de Blokker. Toegevoegd na 1 minuut: weer ergens anders volgende is mij eenS

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100