Zijn de lenzenvloeistoffen bij specsavers gratis als je tekort komt?

Ik hoor van verschillende mensen dat als je nog lenzen in voorraad hebt en niet genoeg lenzenvloeistof hebt je daarvoor 8 euro per fles moet betalen en bij andere is het gratis (bij specsavers). Mijn vraag is dan ook of het gratis is of 8 euro kost per fles, als je tekort komt aan lenznvloeistof van een 6 maandenpakket?

Weet jij het antwoord?

/2500

wat in het pakket zit is bijk de prijs inbegrepen.. losse flessen moet je zelf betalen. das altijd zo geweest. Ook toen het nog prins brillen was.

Zelf betalen.

Ik krijg mijn lenzenvloeistof gratis bij de Specsavers, ook als ik ze tekort kom. Ik hoef in dat geval niet eens mijn naam door te geven en ze geven ook geen krimp als ik aangeef "de dure versie" te hebben. Een prachtig stukje klantenservice waar ik redelijk versteld van sta. Want als ik moest betalen voor die lenzenvloeistof, dan had ik dat ook begrepen...

http://www.specsavers.nl/contactlenzen/advies-contactlenzen/stap3/ Ik kan het eerlijk gezegd niet vinden op hun website.. Maar als ik de website tot nu toe lees lijkt het mij dat het er vanaf hangt welk pakket. Maar dan nog denk ik dat de kans groot is dat je het zelf moet betalen. Maar je kan het ook lezen dat je het wel krijgt.. Als ik jou was zou ik er gewoon heen bellen.. Misschien verschilt het per pakket.. Als je hun opbelt weet je het zeker wat er in jou regio geldt..

Als je het niet rechtsom betaalt, betaal je het wel linksom. Zij moeten het toch ook inkopen, net als een echte gediplomeerde opticien. Die lijkt dus duurder maar uiteindelijk maakt het niks uit (wel in kwaliteit van de opticien natuurlijk)

Ik ben ook bij specsavers en als ik vloeistof tekort kom doen ze daar niet moeilijk over en krijg ik een fles mee. Ze vragen wél of ik aan een kleine ook genoeg heb om de resterende tijd te overbruggen en als dat niet zo is krijg ik zonder gedoe een grote mee!. Klasse !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100