Op wat voor manieren kun je naast een normale baan extra geld verdienen op een legale manier?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Horeca, oppassen, in tuinen werken van particulieren, bij iemand werken die een PGB heeft, thuiswerk doen, bijv, montagewerk of stickeren. Misschien ben je wel ergens goed in en kan je daar workshops in geven, je opgeven bij uitzendbureaus voor weekend -en avondwerk,je inschrijven bij heel veel bureaus voor marktonderzoek.

Een 2de baan erbij nemen. krantenwijk ofzo

Ik ken iemand die € 100/mnd erbij sprokkelt middels het rondsturen van Tweets op Twitter. Dit doet hij voor bedrijven. Best leuk en volgens hem kost het relatief weinig tijd.

Alles wat je naast je normale baan doet om wat extra geld te verdienen is legaal, zolang je het maar netjes opgeeft bij je aangifte inkomstenbelasting. Verdien je wat aan het verkopen van spulletjes op internet, en je geeft dat netjes op, dan is er niks aan de hand. Alleen de winst behoort dan tot de inkomsten (verkoopprijs - inkoopprijs + gemaakte kosten) En dan hebben we het niet over je eigen oude fiets die je verkoopt, want daar maak je geen winst op, want die heb je ooit zelf een keer gekocht. De extra inkomsten kun je op het aangifteformulier opgeven in Box1 van het aangifteformulier bij inkomsten uit overig werk. (tenminste zo was het in 2010).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100