Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kortingsbonnen ontvangen

op TLC heb je het programma extreme couponning. in Amerika staan in de kranten allemaal kortingsbonnen. hier in Nederland heb je dat niet zo (of kijk ik niet goed) hoe moet je hier in Nederland aan goede kortingsbonnen komen?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1.1K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (5)

Op internet:
http://www.kortingsbonnensite.nl/
www.actiepagina.nl/Kortingsbonnen
http://www.couponcode.nu
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
http://www.topsite.com/best/korting

http://www.groupon.nl/

http://www.vakantieveilingen.nl/ (veel meer dan alleen maar vakanties, super site!)

http://www.247discount.nl/webshops/

http://www.actiecoupons.nl/

http://www.uitmetkorting.nl/kortingsbonnen/

Hopelijk heb je er wat aan. Succes in korting land ;-)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
er zijn wel verschillen. In Nederland worden door levensmiddelenwinkeliers niet zo vaak coupons afgegeven (vroeger wel). hier werken ze meer met 'aanbiedingen'. Kruidvat geeft nog wel een krantje uit met uit te knippen kortingsbonnen.
in dat programma krijgen de mensen extreem veel korting omdat ze aanbieding op aanbieding stapelen. zo werkt het in Nederland niet, hier staat op de bon altijd dat de actie niet geldig is in combinatie met andere acties.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Nee. extreme couponning zoals in Amerika - waar je met een beetje goede wil, rekenvaardigheden, veel vrije tijd en een absolute kronkel in de bovenkamer vrijwel gratis kunt leven (mits je uitsluitend bagger koopt) is in Nederland niet mogelijk.

Wel kennen we hier ook het idee van kortingsbonnen en aanbiedingen, maar niet aanbieding op aanbieding op aanbieding (waardoor dingen soms zelfs bijna gratis of helemaal gratis zijn) en vaak ook een maximum per klant.
Vaak staat het er op bij in de folder : niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, maximaal x stuks per klant.

Zo kun je in Amerika de situatie hebben dat - pak hem beet - de shampoo afgeprijsd is van 2 euro voor 1 euro. Dan heeft de fabrikant ook nog ene kortingsbon uitgegeven van 50 % , waarmee het dan 50 cent wordt, en de winkel geeft 50 cent korting op het product, voila, gratis shampoo, dus even 500 stuks inslaan en in de basement. Daar komen soms ook nog acties bij als tien euro korting op elke 50 euro aan boodschappen, en andere reclamemiddelen die wij hier helemaal niet kennen.

Hier mag je blij zijn met twee halen 1 betalen, en dan echt eens heel goed bedenken of je ze ook wel echt alletwee op gaat eten / gebruiken of dat er eentje in de vuilnisbak gaat verdwijnen. Of 1 keer het aankoopbedrag retour.

Gewoon altijd kiezen voor het budgetmerk (dat -oh, wonder - nooit in de reclame is) is op de lange termijn in Nederland verreweg de goedkoopste strategie .
kortingsbonnen knip je uit de reclamefolders of uit het plaatselijke suffertje, soms ook uit de verpakking.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Internet is absoluut de beste optie. In Belgie zijn sites zoals http://www.korting.be zeer populair. Je kunt natuurlijk ook gewoon zoeken in de zoekmachines op termen zoals: actiecode, kortingscode, promoties of kortingsbonnen bijvoorbeeld.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding