ik heb geen vaste woonadres hoe kan ik aan een postadres komen?

ik ben pas geleden me huis uitgezet maar momenteel heb ik geen vaste woonadres maar volgens diverse instanties moet ik een vast woonadres hebben anders helpen ze me niet hoe kan ik in aan merking komen voor een inschrijfadres?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien via het Leger des Heils? Op hun website staat er wel iets over: http://www.legerdesheils.nl/maatschappelijke-opvang

Op de site van de rijksoverheid hebben ze het over een briefadres (postadres). Dit kan als je in Nederland geen woonadres hebt. Je moet dan met een familielid, vriend of kennis afspreken dat hij of zij voor jou de post ontvangen. Het mag geen postbus of leeg adres zijn. Het mag in heel Nederland zijn en je moet het aanvragen in de gemeente waar het postadres is. Met toestemming van degene die jouw post dan in ontvangst neemt. Zie verder ook bij de link naar de bron. Daar staat hoe je het verder allemaal aan kunt vragen en wat je mee moet nemen. Sterkte in ieder geval! Ik weet dat veel gemeente ook een vangnetfunctie hebben voor mensen die uit hun huis zijn gezet. Ze kunnen dan tijdelijke opvang regelen. Wellicht kun je hier bij de eigen gemeente naar informeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100