Kan ik het te veel betaalde/ verbruikte bij de woningbouw terug krijgen?

Ik had een zeer oude verwarmingsketel, waardoor ik als alleenstaande net zoveel gas verbruikte als een zespersoonshuishouden. Ik heb ik geklaagd bij de woningbouwvereniging maar pas naar een jaar kreeg ik een nieuwe ketel met als gevolg dat ik ook veel te veel heb betaald. kan ik dat gaan verhalen bij de woningbouwvereniging?

Weet jij het antwoord?

/2500

nee, je hebt betaald naar je gebruik, de ketel kan dan wel de oorzaak zijn, maar je hebt dat huis zo geaccepteerd. Je hebt een nieuwe ketel, dus het probleem is opgelost.

Toen je je huurcontract tekende ben je akkoord gegaan met de woning, in de staat waarin hij verkeerde, en met het huurtarief. Je hebt dus niet teveel betaald, je hebt betaald wat je overeengekomen bent. Huren heeft voor- en nadelen. Het nadeel, in dit geval, is dat je helaas geen zeggenschap hebt over welke verwarmingsketel er geïnstalleerd is. Het voordeel, in dit geval, is dat je de aanschaf- en installatiekosten van verwarmingsketel door de verhuurder moesten worden opgebracht. Het kan zijn dat de te hoge kosten veroorzaakt zijn door achterstallig onderhoud. Het is de vraag of dit aantoonbaar is. Je kunt contact op nemen met de huurcommissie om te informeren of ze deze zaak in behandeling willen nemen. Voor meer informatie hierover kun je even de site van de huurcommissie raadplegen.

Bronnen:
http://www.huurcommissie.nl/veelgestelde-v...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100