Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Werken deurwaarders ook over de grenzen heen?

Mijn buren, zijn de avond voor de deurwaarder kwam voor de uithuiszetting, vertrokken naar België.
Niemand weet precies waar ze zitten, gaat een deurwaarder hier achteraan als men naar het buitenland vertrekt? Of wordt het dan overgedragen een, in dit geval een belgische, deurwaarde?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

De deurwaarder zal aan de schuldeisers aangeven dat de client is vertrokken. Als hij weet naar welk land zal hij de schuldeisers kunnen aangeven dat hij contact kan maken met een deurwaarderskantoor in dat land. Deze deurwaarder kan dan de vorderingen op eisen.
(Lees meer...)
ronron1212
12 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Dat hangt ervan af naar welke land in dit geval belgie en daar heeft nederland een verdrag mee dus de deurwaarder kan gewoon in de gemeentelijke adresbestanden kijken als ze het gemeld hebben en dan naar de rechter stappen voor een vonnis alleen hij mag zelf niet naar belgie dus gaat via een lokale kantoor trouwens in de hele EU ben je niet veilig zeker als het geld is van de overheid dan pakken ze je in 2 dagen. Het beste is als je buiten europa emigreert
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Wat betreft belastingen ligt er momenteel een voorstel voor een verdrag.
http://www.nu.nl/economie/2514418/invorderen-belastingschuld-makkelijker-in-eu.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding