ik heb iemand iets verkocht hij had daarbij een verkeerd adres opgegeven. nu is de post zoek ben ik nu verantwoordelijk ? en wat moet ik nu doen?

ze verzonden spullen zijn ook niet terug gestuurd naar mijn adres spullen zijn dus weg . de koper had een verkeerd adres gegeven moet ik hem nu als nog een nieuwen spullen sturen naar een ander adress ? of juist niet omdat hij een verkeerd aderes heefd opgegeven ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee hoor, de koper is verantwoordelijk voor het doorgeven van het juiste adres. Daar kun jij niks aan doen. Hij zal toch echt opnieuw moeten bestellen en betalen helaas. Beetje dom trouwens.

De koper is fout geweest, laat het naar dat adres fietsen en vragen of hij a.u.b. zijn spullen mag hebben. Blijkbaar ben je in de mogelijkheid om nog een exemplaar te versturen. Wil je de service aan jou kant laten, dan stel je voor om tegen jou onkosten prijs nogmaals een verzending te doen.

Nee jij bent niet verantwoordelijk, Want jij hebt je plicht gedaan en de spullen verstuurd naar het juiste adres. De koper was zelf een béétje dom.

Niet doen, eventueel wel als de koper weer betaald.

De koper zou eens een kijkje kunnen nemen op het door hem opgegeven adres. Het is tenslotte zijn verantwoordelijkheid.

Nee, de koper is verantwoordelijk. Daarom moet je ook altijd 3x kijken of je adres goed is voordat je op verzenden klikt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100