Hoe verdien je geld als minderjarige ?

Hallo allemaal ik ben 11 jaar oud en zou graag wat geld willen verdienen. Alleen je mag pas werken als je 13 bent. Ik wil geen heitje voor karweitje doen daar verdien je niet echt mee en je doet er een uurtje of een dagje over. Ik verveel me namelijk kapot. Heeft iemand misschien oplossingen? Vrijwillegers werk doe ik al maarja het zou misschien leuker zijn als ik er ook een beetje geld mee zou verdienen !

Bedankt dat jullie met me mee willen denken !

xx Me

Weet jij het antwoord?

/2500

Ben je een beetje creatief? Dan zou je producten kunnen maken en op E-bay kunnen verkopen. Denk aan sieraden, bijvoorbeeld. Als je iets leuks maakt kan je hier wel wat mee verdienen!

misschien kan je eens op jongere kinderen in de buurt passen. of honden uitlaten op vaste tijden voor mensen die in je buurt wonen.

Klusjes doen, oppassen en als je op deze site slimme antwoorden kunt geven ben je wellicht ook geinteresseerd om bijles te geven.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/kind-minder...

Choco, 't is herfst. In dit jaargetijde liggen al de tuinen, stoepen en paden vol met bladeren. De openbare weg wordt nog wel door de Gemeente schoon gehouden. Hier ligt jouw missie! Handel.......

je zou aan iemand in de familie die ouder is vragen of hun een krantenwijk of folder wijk op naam willen nemen en dat jij die rondbrengt..dat verdient best leuk hoor... overigens je bent 11 jaar en je verveelt je kapot!!! dat is eigenlijk best jong, om dat al te hebben, er valt zoveel te doen als je 11 bent...

Zet al het geld wat je hebt op een spaarrekening, hier verdien je immers rente mee.

Probeer her en der bij familie en vrienden spullen los te krijgen die ze niet meer gebruiken en ga ermee op vlooienmarkten staan. Dan heb je iig wat te doen en je hebt best kans om wat geld ervoor te vangen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100