Mag de trombose een rekening sturen?

De vraag is namelijk ik heb in eind 2017 een rekening gekregen van 2016 met het bedrag van 385 risico. Ik snap dat eigen risisco verplicht is als je zorg heb gehad. Alleen ik heb nagebelt en het bleek nog om een apparaat te gaan die in 2016 al stuk was. Ik had doorgegeven dat het zelf meet apparaat stuk was en moest ff ergens anders gaan prikken. Alleen niemand vertelde mij dat er kosten aan zo n apparaat is verbonden, want ik heb het apparaat nooit meer gebruikt omdat tie stuk is natuurlijk maar 185 per kwartaal hadden ze kunnen vertellen. Zelfs toen in het apparaat inleverde vroeg ik nog zijn hier kosten aan verbonden? Waarop een vrouw nee antwoorde.

Het apparaat is in 2017 ingeleverd en niet meer gebruikt ook ben ik niet meer naar de trombose geweest sinds begint 2016

Mogen ze hiervoor geld vragen? Geen zorg en een kapot apparaat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je het apparaat in 2017 hebt ingeleverd dan had je het apparaat in 2016 in gebruik/huis, ook al was het kapot. Toegevoegd na 2 minuten: waarschijnlijk heb je ook ergens anders bloed laten prikken dus dat word dan ook in rekening gebracht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100