Waar kan je het beste je zakgeld bewaren?

Niet in een sok, niet in een nachtkastje, niet in een bureau, niet in de kleerkast, niet onder je bed, niet in de ijskast,...
Waar dan wel? Inbrekers zijn zo slim tegenwoordig....

Toegevoegd na 11 minuten:
Even mijn vraag bewerken, ik heb graag wat zakgeld in huis, om snel iets te gaan kopen zonder dat ik mijn bankkaart hoef te gebruiken.

Weet jij het antwoord?

/2500

In je portefeuille. Als het winter us verstop je die in de nacht tussen zonerse T-shirts en in de zomer tussen een dikke dons ofzo. Vooral veilig. De beste plaats is gewoon overdag in je portefeuille, broekzak en in de nacht portefeuille, in je bed of nachtkastje. Je merkt het wel als uemand inbreekt.

Op de bank. Mijn vader schrijft mijn zakgeld altijd over op een aparte bankrekening (waarvan ik dan ook een elektronische kaart heb). Als ik dan iets wil kopen kan ik dan geld afhalen en dan naar de winkel. Toegevoegd na 13 minuten: Ik heb mijn geld thuis in mijn portefeuille in mijn broekzak naast mijn bed, ofwel in mijn minikluis op mijn kamer (stuk speelgoed, maar je moet toch een aantal codes juist hebben om die open te krijgen (2 cijfersloten en een sleutel)). Maar eer dat ze in mijn kamer zijn, ben ik toch al lang wakker hoor!

op je bankrekening. Tot die tijd in je portomonnee.

Wat ik altijd doe, is mijn geld in een envelop, achter mijn schilderij plakken met plakband. Erg creatief, en niemand komt het makkelijk te weten. je kan je geld ook in een envelop, vastzetten met een spijker tegen de muur, en daar dan iets voor zetten.

Je kunt ook een rekening openen bij de bank en het daar op zetten, dan krijg je ook nog rente.

De beste plek is bij een bank op een spaarrekening bv

Op een bankrekening, je haalt eraf wat je nodig hebt, de rest staat veilig

Op de bank. Daar staat het veiligst. mocht de bank bv overvallen worden krijg jij gewoon je geld terug. En je ontvangt ook nog eens rente leuk he.

Onder je tapijt als je dat hebt, bij het randje Kan alleen met briefjes ander valt het op denk iki

In een waterproofzakje in de stortbak van de wc. Verder kijken dieven overal.

Het heet toch niet voor niets ZAKgeld? In je portemonnee en die weer in je zak.

Briefgeld kan je in een hoesje van dvd/cd stoppen, dieven kijken daar meestal niet naar omdat die dingen niks opbrengen. Muntgeld kan je het beste in je portemonnee bewaren of op de bank storten als het nogal veel is of in een spaarpot maar die weten dieven snel te vinden.

De hidden pocket is een heuptasje dat je bevestigd aan je riem of broek . je draagt het op de hoogte van je broekzak wardoor het een stuk minder opvalt dan het gewone 'heuptasje onder de kleding'. Hieronder op deze site zie je een paar afbeeldingen: Toegevoegd na 42 seconden: http://www.google.nl/search?q=hidden+pocket&hl=nl&rls=com.microsoft:nl:IE-Address&rlz=1I7ACAW&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=XMwiTsG4NMqXOpadpPEO&ved=0CC8QsAQ&biw=1229&bih=64

Ik heb weleen goed idee, heb je een waterdichte sterke potje? Doe het geld erin, bij je voordeur kan je naar beneden onder je huis kruip een beetje graaf een gat maak er een sterk touwtje aan vast begraaf die ook voor de veiligheid en de dieven komen daar niet:)

Ik doe mijn briefgeld bij mijn Xbox games en losgeld in mn zak.

Er zijn speciale blikken voor. Blikken waar ogenschijnlijk groente in zit, maar wat eigenlijk gewoon een spaarpot is die je tussen de rest van je eten in de kast zet.

Als ik het hier opschrijf is dat al geen geheim meer. Ik zou zeggen, doe net alsof je ergens in gaat breken en denk aan de plekken waar ze absoluut niet zullen kijken. En dan moet je dus raar denken, dus waar verwacht jij geen geld..oftewel omdat het daar officieel niet past/ uit zichzelf blijft liggen of omdat nooit iemand dat zou doen. Best leuk om te doen hoor inbrekertje spelen, ik ben inmiddels meester inbreker aangezien ik altijd mijn huissleutels vergeet, nou vanaf daar denk je verder. Veel plezier ermee. Toegevoegd na 2 minuten: Neem een gruwelijk eng beest en leg het erbij in zijn/haar hok. Die truc kan ik je wel verklappen aangezien ik dat zelf nooit zou doen, omdat ik er dan zelf niet meer bijkom.

Chipknip is ook wel handig als je even snel wat wilt kopen.

Doe het in een plastic zakje en begraaf het in de tuin. Telkens op een andere plaats en markeer de plek met een takje. Maar ik zou zelf niet te veel in huis hebben (ca. €50) en het in mijn portemonnee bewaren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100