ik heb een betalingsregeling met de belastingdienst getroffen en zou geld overmaken nu zou ik dat doen ovv mijn toeslag nr (beginnend met een T ?)

maar nu vraagt mijn internet bankieren om een acceptgiro betalingskenmerk, maar die heb ik niet hoe komk hieraan? ook zou ik voor de 31ste overmaken ben dus twee dagen te laat, zou dat laatste een probleem zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Klik even op deze site http://www.belastingdienst.nl/reken/betalingskenmerk/ kies daar de juiste vraag aan, dan moet je je bsn nr invullen en kun je het te weten komen als het goed is :-) Toegevoegd na 2 uur: Je kunt ze ook even bellen op hun gratis nummer. Dan kun je gelijk uitleggen dat je twee dagen te laat bent en maken hun een aantekening en krijg je ook geen nieuwe herinnering toegestuurd. BelastingTelefoon Telefoon: 0800 - 0543 Bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Met internetbankieren heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen acceptgiro en overboeken . Als je de gegevens hebt van de belastingdienst kies dan voor overboeken omdat je daar geen betalingskenmerk voor nodig hebt . Nu ben je al 2 dagen te laat en het duurt nog enkele dagen voordat het bij de belastingdienst op de rekening staat . Je krijgt misschien nog wel een herinnering maar dat mag geen probleem zijn . Maar betaal de volgende keer wel op tijd !

Met de omrekenmodule is alsnog het betalingskenmerk te achterhalen. Nodig is dat je de aanslag of beschikking nog hebt met daarop vermeld het aanslag- of beschikkingsnummer. Zie informatie Belastingdienst: http://www.belastingdienst.nl/reken/betalingskenmerk/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100