Wat is een leuk thema voor een feest als iemand 65 jaar wordt?

Hij gaat niet met pensioen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nostalgie, altijd leuk! Doe een quiz met vragen over het nieuws van 65 jaar, bekijk televisiefragmenten via YouTube en andere andere sites. Hapjes uit "grootmoeders tijd".

Je zou een jaren 50-feest of jaren 60-feest kunnen geven, de tijd waarin die persoon opgroeide, met muziek e.d. uit die jaren. Qua muziek is een jaren 60-feest waarschijnlijk beter. Ook kun je natuurlijk gewoon alle jaren nemen, het leven van die persoon, waarbij mensen verkleed kunnen komen als personages uit die afgelopen 65 jaar die iets betekend hebben. Ieder uur verandert het feest dan 10 jaar, dus van de jaren 40 tot en met de jaren 10 van de 21ste eeuw.

PINK AND GLAMOUR! Dat is echt een leuk thema. Toen mijn moeder 55 werd deden wij dat ook. Het was echt een heel leuk gezellig feest (o.a. door het thema). En er is genoeg variatie wat dat betreft ;)

Verkleed met als thema terug in de tijd met oud Hollandse spelletjes. Iedereen interpreteert terug in de tijd anders. De één gaat terug tot de middel eeuwen, een ander gaat terug tot de jaren 50. Zelfs de jaren 90 van vorige eeuw behoren tot de mogelijkheden.

Koop een DVD uit zijn geboortejaar, daar is zo'n serie van. Hadden wij laatst ook gekeken met de familie en dat is echt leuk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100