Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe krijg ik harde appelstroop weer smeerbaar?

Binnen 3 weken is het keihard geworden, en trek ik m'n brood kapot met die harde klonten.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
8.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Een minuutje in de magnetron op 300W
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

even in een pannetje met heet water zetten en voorzichtig doorroeren
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
niet ik de koelkast bewaren!
dit is namelijk helemaal niet nodig, hier zit zoveel suiker in dat het buiten de koelkast ook wel goed blijft!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Op de verwarming zetten (als die aanstaat).
Als je haast hebt doet een seconde of 10 magnetron al wonderen. Hetzelfde geldt overigens voor pindakaas.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding