is het waar dat cola per land iets anders smaakt (kleine verschillen in suiker en water) en zo ook met sigaretten of zijn deze altijd `uniform

vooral benieuwd naar coca-cola (usa/europa) en naar Marlboro sigaretten (poolse/nederlandse/amerikaanse)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja er zijn duidelijk verschillen in smaak. Elk land heeft zijn eigen wensen, dus ook elke klant, wat in het ene land wel mag,( b.v toevoegingen ) is in een ander land juist verboden , en de fabrikanten passen zich hierop aan , die willen het product verkopen. Een aanpassing in het product, is soms best wel moeilijk voor de fabrikant , maar je weet de concurrentie is moordend.

Coca-Cola wordt overal ter wereld volgens dezelfde procedure gemaakt. Het kan wel gebeuren dat de smaak net ietsje afwijkt, maar dat kan bijvoorbeeld komen door de manier waarop Coca-Cola wordt geserveerd: wel/geen ijsblokjes, temperatuur, de geur van het glas etc. Toegevoegd na 4 minuten: Dit geld ook voor de sigaretten. Echter soms heb je namaak sigaretten, en die smaken verschillend.

Bronnen:
http://www.cocacolanederland.nl/default.as...

Cola drink ik niet ,dus daar kan ik niets over zeggen. Maar de poolse marlboro sigaretten zijn duidelijk anders van smaak dan de nederlandse. Ieder land heeft zijn eigen smaak,de duitse smaken ook anders,en van de week kreeg ik een slof uit spanje,ook andere smaak. Ik vind de echte amerikaanse marlboro nog het best te roken.

Coca-cola smaakt inderdaad in het buitenland soms iets anders, net als fanta trouwens. Veel eten en drinken is in het buitenland soms net iets anders, waarschijnlijk omdat die mensen over het algemeen een net iets andere smaak hebben, sigaretten weet ik niet.

Coca cola kan ook een verschil in smaak hebben binnen een land - CC uit een fles vind ik altijd nog anders smaken dan de aangemaakte CC die je bij veel fastfoodrestaurants krijgt (die een CC-stroop verdunnen).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100