Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Stokbroden zijn over het algemeen vrij "dun" .
Als je rechte stukjes afsnijdt heb je relatief meer korst dan brood.
Als je schuine stukjes afsnijdt heb je meer brood tussen de korsten.
Nadeel is dat je een korstig kontje overhoudt... maar dat vinden sommigen juist een lekkernij.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (5)

Als je er wat op hebt zoals jam, roomboter etc, kun je het beter oppakken en worden je vingers niet vies. En het ziet er beter uit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dat consumeert beter.
En is een goede manier
om het stokbrood vast te houden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dan krijg je geen kleine ronde plakjes, maar grotere ovale sneetjes. Die zijn handiger op te eten.
(Lees meer...)
Amadea
13 jaar geleden
De plakken worden dan wat groter.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dan kan je er meer opsmeren denk ik 8D
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding