Waarnaar smaakt een gebakken ei?

Wat proef je nu eigenlijk?

Het zout wat je wellicht over het ei gooit?
Het zout wat er in de braadboter zat?
Of de smaak van de olie indien je het in olie gebakken hebt?

Of toch het ei zelf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De smaak van ei is een beetje 'rubberig' zacht, ziltig en romig. Het eiwit heeft weinig smaak, maar lijkt het meest op jellypudding zonder suiker. Het eigeel bevat de meeste smaak en is romig zoutig, zoals een sausje.

dit is een strikvraag omdat je het antwoord zelf geeft een gebakken ei smaakt namelijk naar een gebakken ei net als kip naar kip smaakt.

ooit wel eens aan een ei geroken? Dat + de bakboter, + het zout + de romige dooier (mits je tenminste geen omelt bedoelt).

Conan,als je nu eens de keuken ingaat en n eitje gaat bakken,dan weet je het:)

Als je heel god kunt ruiken en proeven en je hebt een ei uit de bioindustrie dan smaakt hij naar vis. Deze kippen krijgen veel vismeel als voer. Zo kun je ook goed proeen of een kip graan heeft gegeten. Maar over smaak valt niet te twisten en me een grote portie kruiden, spekjes, ui en sauzen proeven we van het ei ook eigelijk niets meer. Dus waarnaar smaakt een gebakken ei, naar wat je er allemaal op gooit.

Een ei smaakt naar ei, niet meer en niet minder. Alles wat je er aan toe voegt verandert de smaak van het gerecht, verder niet.

Een gebakken ei smaakt naar een gebakken ei. Wat je proeft is het gebakken ei. Behalve als je er zout op gooit dan proef je een gebakken ei met zout. Of als je het in de olie bakt dan smaakt het naar een gebakken ei gebakken in de olie. Je kan het ook in de boter bakken dan smaakt het naar een gebakken ei wat in de boter gebakken is. Begrijp je.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100