ik heb mega veel knoflook op bij me kebab en ga zo uit.

hoe kome ik van die knoflook lucht uit me mond af?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een beetje verse peterselie eten als je dat bij de hand hebt.

Pepermunt, Kauwgom, of basilicum

goed tandenpoetsen, mondwater erachteraan en daarna flossen. constant pepermunt bij de hand hebben en extra sterke mint kauwgom. Daarmee moet het wel zo'n beetje lukken

Op peterselie kauwen.

Een minuutje kauwen op een paar stukjes verse peterselie en het is voor 80% verdwenen. Toegevoegd na 1 minuut: Oh, 2 andere mensen dachten hetzelfde en typen blijkbaar sneller dan ik :)

Zo weinig mogelijk uitademen......

scherpe fishermansfriend eten en de ice stimorol kauwgom. Mondspray wil ook nog wel helpen, maar wel regelmatig sprayen. Veel plezier!!

Wat ik altijd doe,als ik zoiets heb gegeten,is een maggieblokje in mijn mond duwen.Tip uit grootmoeders tijd...het helpt.

Smint! Je ziet wel 's van die reclames over Smint dat je ze moet gebruiken na kebab. Ik denk dat deze tip beter is voor een andere keer, want ik denk niet dat je nu nog Smint in huis hebt.

Zoals eerder gezegd, op peterselie kauwen. Als je dat niet in huis hebt, dan goed je tanden poetsen en óók je tong. Het liefst met een tongschraper! Daarna met een mondwater spoelen. En ach, als je niet van plan bent om te zoenen, zal het reuze meevallen ;)

Knobexol, werkt wel iets, maar de knoflook zit al in je lijf dus zal je het best iets blijven ruiken. Succes vanavond :-)

Bronnen:
http://www.knobexol.com/index.php/nl//?gcl...

succes en zo min mogelijk door je mond ademen. Veel drinken en fijne avond.

Rauwe peterselie eten. Liters bier zuipen. 24 uur in bad liggen Dit kan je combineren met de kuur van "doemaardrie" Melk drinken. Sportlife deep verfrist je adem erg goed. Gewoon uit de buurt van anderen blijven... Tandpasta eten helpt. knoflook is goed. maar als je een culinair inferieure dame probeert te versieren, dan kan ik me voorstellen dat ze er niet van gecharmeerd is.... Succes!

Bronnen:
http://forum.fok.nl/topic/761307

Melk drinken heb ik ooit gelezen, dat neurtaliseerd de geur. veel plezier vanavond. Toegevoegd na 1 minuut: Het neutraliseerd ook in je maag, dat doet peterselie en mondwater etc. namelijk niet en daar komt helaas ook altijd nog een hoop "luchtjes "vandaan.

het is dom als je dit doet je weet dat je uit gaat

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100