Veel vis wordt tegenwoordig gekweekt en zit derhalve barstensvol met antibioticum. Welke vis in nederland is nog puur natuur?

Noorse zalm bevat der mate veel peniciline waar elk mens resistent door kan worden.
Pangafile uit Vietnam vol met gore medicijnen waar de mensen geen weet van hebben en dan heb ik het nog niet eens over de hollandse dan wel noorse garnalen uit de Mangrove

Weet jij het antwoord?

/2500

Ongetwijfeld: Het pure oerhollandse Stekelbaarsje....!

Er is geen vis meer die puur natuur is. Tenminste, als puur natuur betekent dat er geen enkele verontreiniging in mag zitten. Want de wereldzeeen zijn ook verontreinigd, dus er is geen schone vis meer.

In veel supermarkten verkopen ze diepvries zakken met vis. Vaak zit daar ook zalm tussen en heel vaak zelfs wilde zalm, die koop ik altijd want die is nog vanuit het natuurlijke gevist en niet gekweekt.

Ik zou zeggen koop een vishengel, en ga op snoek vissen, wel veel graat, maar lekker!!! En snoek zit bijna overal, maar dan zou ik ook een visvergunning halen, en niet in de paaitijd van de snoek vissen, anders riskeer je een boete. Toegevoegd na 1 minuut: Oo, en snoekbaars is ook te koop in de vriezer, dat is zoetwatervis, dus die komt ook uit de natuur,/ niet gekweekt.

Er is een viskwekerij in Otterferry (Schotland) waar o.a. zalm aan land in betonnen bakken wordt gekweekt. In die bakken stroomt constant water waar de vis tegenin moet zwemmen. Hierdoor verliest de zalm zijn vet. De uitwepselen worden afgevoerd. Zeer gezonde en heerlijke zalm.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100