Waar kan je een hardgekookt eitje instoppen wanneer je hem in een tas wilt stoppen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zou er ook een speciale afsluitbare eierhouder voor kunnen kopen (of als cadeau vragen). Bijvoorbeeld de Eggcup van Normann Copenhagen, die in diverse kleuren verkrijgbaar is: zwart, blauw, wit, lila.

In de dop van een kartonnen eierdoos, even knippen, plakbandje eromheen...klaar!

In een ouderwets lunchtrommeltje, net zoals wij vroeger deden.Lunchtrommeltjes zijn nog gewoon te koop.

Stop je ei in een broodzakje en blaas het zakje op, knoop het daarna goed dicht ,zodat de lucht niet kan ontsnappen, zo ziet je ei veilig verpakt.

Dat maakt toch helemaal niks uit als het om een hardgekookt ei gaat? Het makkelijkst: Je kunt het in een boterhamzakje doen, als het dan kapot gaat blijven de eventuele schillen in dat zakje.. Je kunt ook een passend doosje zoeken of maken. Of een tennisbal opensnijden en het daarin stoppen. Of in een paar vellen krantenpapier rollen. Of in een wc-rolletje..... Mogelijkheden genoeg.

Gewoon in een eierdoos, zoals je ze in de winkel koopt. Die heb je in verschillende formaten eb desnoods knip je hem op maat

Je kan bij kampeer winkels vaak speciale eier bewaar/vervoer doosjes kopen. Zie het plaatje met een doosje voor 2 eieren. Je kan ze kopen/bestellen via internet. Zie de bron.

Bronnen:
http://www.kampeermarkt.com/Voorraad_dozen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100