Heel klein beetje rauw ei op de tafel, is dit gevaarlijk voor iemand die er met zn hand op zit en daarna weer aan andere spullen zit ?

Beetje rare vraag waarschijnlijk overdreven maar, ik had een ei gebakken en het eiwit was boven op nog een beetje rauw. Voor mijzelf geen probleem maar ik morste wat op de tafel ( ik praat over een stukje zo groot als een vinger punt. Niet veel dus heb het stukje van tafel gelikt (ja mensen doen wel eens raar haha) en er niet meer over na gedacht, maar had ik nu de tafel moeten afnemen met een doekje ivm salmonella etc (mijn man werkt weer met bejaarde, en die heeft ook aan tafel gezeten.) het is waarschijnlijk overdreven maar het laat me niet los als ik het allemaal op internet lees. Ben dus bezorgd voor de bejaarde waar mijn man is geweest.

Ik zie de tv koks eigenlijk nooit hun handen wassen na het klutsen oid met eieren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je nu zo langzamerhand niet zelf kotsend over de wc hangt, kun je er gerust op zijn dat je geen salmonella eitje te pakken had... Maargoed, om antwoord te geven op je vraag: 1. Jij bakt een salmonella ei. 2. Je morst een flintertje enigszins rauw ei op tafel. 3. Je man raakt dit aan met een vingertipje. 4. Het vingertipje komt geheel intact (dus met krioelende salmonellaatjes) aan bij de bejaarde in kwestie.. 5. De vingertip raakt op enigerlei wijze zodanig de bejaarde in kwestie aan, dat deze het (inmiddels geschuurde en hevig afgenomen petieterig beetje) salmonella in de mond krijgt. Bovenstaande geldt dan ook nog alleen in het geval dat je echtgenoot z'n handen niet wast voordat hij met bejaarde mensen aan de slag gaat. Kortom: Ik zou me er maar niet druk om maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100