Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waarom blijft ontbijtkoek zo zacht in tegenstelling tot een boterham?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
750
Ritsuka
11 jaar geleden
Bewaar het maar eens buiten de verpakking, word echt wel hard
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Idem, hoe bedoel je dat? Bij mij wordt ontbijtkoek errug hard zonder de verpakking hoor :-)

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Zolang je het in de verpakking of in een blikken doos bewaart blijft het langer smeuiig dan brood, dat is een ding dat zeker is.
Aan ontbijtkoek is namelijk honing toegevoegd en melk.
daarom is melkbrood bijv. ook al langer zacht dan brood zonder melk. De honing maakt het deeg ook vettiger van structuur.
(Lees meer...)
amc
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Bedankt

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding