Welke groothandel kun je als particulier naar binnen lopen en inkopen doen?

Ik weet heel zeker dat je niet persé een groot bedrijf hoeft te zijn. Want ik kwam vroeger wel eens met kennissen naar een groothandel in de buurt van Utrecht? Geloof ik.
Ik weet niet zeker of die sligro heette, want ik heb net de site van sligro gevonden. En toen dacht ik ja dat was sligro. Maar op hun site staat dat je als particulier dus geen inkopen kan doen daar.
De groothandel die ik bedoel is gewoon een super grote supermarkt waar je wat je koopt in een veel grotere hoeveelheid koopt. Met een paar gewone kassa`s, en heel veel andere mensen (particulieren?)

Weet iemand wat ik bedoel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet wat je bedoeld, maar dat is lastig in Nederland. Je zou misschien een deal kunnen aluiten met de bedrijfsleider van je "normale" supermarkt of producten die je groot in wil kopen regelrecht bij de fabriek inkopen dmv post, e-mail of er naar toe gaan. Anders word het lastig denk ik, tenzij je met iemand mee kunt naar de sligro ;) Toegevoegd na 40 seconden: aluiten = sluiten

Bedoel je misschien de Makro? Die zit in Nieuwegein en Vianen, dus niet zo ver van Utrecht af. Hier kun je als particulier spullen kopen, maar dan moet je wel een Makro pasje hebben. Toegevoegd na 22 minuten: En voor de droplullen die denken dat je een bedrijf moet hebben om een pasje te krijgen. En dan ook meteen gaan minnen. Een vereniging kan ook. Je kan namelijk het KVK nummer opgeven van een bedrijf waar je werkt. Als jij aangeeft dat je deze pas wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een Personeelsvereniging. Toegevoegd na 23 minuten: En mijn moeder heeft een pasje voor de scouting groep, en deze hebben geen KVK nummer.

Bronnen:
http://www.makro.nl/public/Home

Als particulier krijg je geen Makro-pasje. Dit recht is voorbehouden aan bedrijfen (groot of klein) en verenigingen/organisaties/stichtingen. Wat je kunt doen is met iemand mee. Of het pasje lenen van iemand. Ervaring leert dat er vaak niet gekeken wordt naar de naam op het pasje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100