wat voor vrucht/groente heb ik gekocht?
het lijkt een beetje op een komkommer. het is een langwerpig ding, met een soort stoppeltjes er op. ik wil graag weten wat het is, maar vooral ook of ik het zo op kan eten, of eerst klaar moet maken en hoe. (schillen, koken, bakken)
Toegevoegd na 13 minuten:
ok ik weet nu wat het is. en ik vond dit op wikipedia: Vers plantensap is giftig. De vrucht moet daarom een aantal uur in zout water worden geweekt om de stoffen die de bittere smaak veroorzaken (momordicine), kwijt te raken. Hierna kunnen de vruchten worden gekookt of gestoofd. Kleinere vruchten worden ook wel zoetzuur ingelegd. Ook jonge scheuten, bladeren en bloemen worden wel als groente gegeten. (http://nl.wikipedia.org/wiki/Sopropo)
moet ik dat nog doen? of is dat al gedaan voordat het naar de winkel ging?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.