Waar kun je een draaiplateau kopen?

Ik ben opzoek naar een draaiplateau/plank voor het bereiden van eten, decoreren van taarten enzovoorts. Er is hier geen Ikea in de buurt en online shoppen lukt niet omdat ik hem graag morgen aan iemand wil geven (verjaardag). Weet iemand welke winkel ze verkoopt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar kom je dan wel een beetje laat mee, haha :p heb je al bij de blokker of de hema gekeken? Die verkopen meestal wel van dat soort dingen. Of een gespecialiseerde servieszaak als er 1 bij je in de buurt zit. Anders je vraag vanavond in een restaurant voorleggen, die weten vast waar je zo'n plateau kunt kopen en dan kun je hem morgenvroeg of s'middags alsnog halen. Succes!

Jammer, ik wilde net IKEA roepen. Het is wel lastig te vertellen waar je deze kan kopen als je iets in de buurt zoekt en je niet online kan bestellen en niet verteld waar je vandaan komt. :P Toegevoegd na 34 seconden: Oeps, moest een reactie zijn...

Je zou eens kunnen kijken bij een wat exclusieve huishoudzaak , en soms hebben ze het ook wel bij een modelbouw/hobbyzaak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100