Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Ik denk verse vis. Vis moet bij voorkeur gegeten worden op de dag van aankoop. een koelkast is namelijk niet zo geschikt om vis te bewaren. Bij voorkeur wordt vis bewaard bij ca. 0 graden. Eventueel is verse vis 2-3 dagen houdbaar door het in vershoudfolie te verpakken en te bedekken met een dikke laag ijsblokjes, maar wie doet dat?

Ook overgebleven vlees van de barbecue is snel bederfelijk. Dit moet je eigenlijk direct braden op de BBQ of in de pan en dan kan je het nog wel bewaren.
(Lees meer...)
amc
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Verse koemelk. Omwille van het niet-gepasteuriseerd zijn, wordt deze melk al vanaf de 2de dag zuur en onbruikbaar.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding