MIjn partner en ik eten allebei het zelfde. Toch stinken mijn scheten veel erger. Hoe kan dat?

t waren spruitjes.....

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ha, ha, smakelijke vraag! Maar ik denk dat het te maken heeft met de staat van je darmen, dat die van jou meer 'vervuild' zijn dan die van je partner. Toegevoegd na 47 minuten: PS: Het heeft ook nog te maken met de gevoeligheid van je darmen. Ik zelf bijvoorbeeld kan absoluut niet tegen uien, dan ga ik heel erg stinken.

Een ieder heeft een verschillend metabolisme... En dan nog andere externe factoren voor een ieder... Dus vergelijk niet, het is niet je schuld dat het anders ruikt, je kunt er niets aan doen... Mijn ervaring in zaken aangaande dit soort zaken is, dat het metabolisme beter zijn werk doet als er minder ter vertering aangeboden wordt... Dus ik zou 10 dagen gaan vasten... Dan stopt het even en wordt het nauwkeuriger gewerkt in de vertering... Eet minder, als je teveel eet, dan overvoer je de vertering ook... :-))

De weg die het voedsel door je lichaam aflegt is niet hetzelfde als die van je partner, er zit verschil in de snelheid, de afvalstoffen etc. En tja, vrouwen stinken nu eenmaal meer dan mannen.

Deze antwoorden zijn allemaal waar, maar het komt ook door de bacteriën (micro organismen) in de darmen.

De geur heeft niet alleen met je voeding te maken. Indien je erg zenuwachtig bent kunnen ze ook heel erg stinken ongeacht wat je gegeten hebt. Het is een proces in je lichaam wat afhankelijk is van het voedsel maar ook van andere zaken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100