Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

kun je een gepocheerd ei ook ruim voor gebruik bereiden? en hoe te bewaren? wil dit met kerst eten op een zalmtartaar.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

het beste is dit om het niet te doen. bij een gepocheerd ei blijft het eigeel vloeibaar. als dit kou wordt is dat minder lekker. vlak voor hete eten dus pocheren

Toegevoegd na 2 minuten:
wel kan je de gepocheerde eieren warm houden in warm water tot je ze gebruikt. geen kokend water
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Zou ik niet doen, eieren gaan snel rotten en stinken als ze eenmaal uit hun schaal zijn. Bovendien is gepocheerd ei juist lekker als het warm is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
mee eens! plus 1
Je kan dit een dag van te voren klaarmaken.
Doe ze daarna onder water in de koelkast, doe een scheutje azijn bij het water. Als je ze gaat gebruiken spoel je ze af en dep je ze droog.
De vorige beantwoorder heeft wel gelijk dat ze warmer lekkerder zijn. Het is eigenlijk niet zoveel werk om de eieren te pocheren en het zou ook prima op de dag zelf kunnen.
Als laatste, kijk of je kwarteleitjes kan vinden ipv normale eieren dat staat wat leuker op je zalmtartaar. Succes
(Lees meer...)
Bronnen:
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing