Weet iemand waar je bonbondoosjes kunt kopen? Want met een feestje gaan wij bonbons maken en de bedoeling is dat iedereen ze mee naar huis neemt.

Natuurlijk willen we ze stijlvol mee naar huis geven, we hebben dus 15 bonbondoosjes nodig, die er een beetje leuk uitzien en waar een aardig aantal bonbons inpassen. Zijn deze ergens bij een winkel te koopt? Of weet iemand een andere goede en leuke oplossing?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Google: Canon creative park papercraft, klik daar op Gift & Card, dan op Gift items en vervolgens op Gift boxes, kies een doosje, print deze uit op fotopapier en vouwen maar.

Je kan gewoon cadeaudoosjes bestellen op het Net, wat ook leuk is om ze met transparant gekleurd inpakfolie te verpakken met mooie strik, dat kan je bij een hobbyzaak wel krijgen http://www.krabbendam-kadoverpakking.nl/geschenkdozen-c-1.html

Ga eens naar Paardekooper,da's een groothandel.Ze hebben 9 filialen.Heb er zelf ook al eens wat gekocht en particulieren kunnen er ook heen.

Bronnen:
www.paardekooper.nl

Ga eens bij Xenos kijken daar hebben ze ook hele leuke doosjes die je met een beetje eigen fantasie er leuk kunt uit laten zien. Maar als dit niet is wat je wil dan ga naar een chocolaterie en vraag daar een paar doosjes. Succes.

In winkels die knutselmateriaal verkopen kun je vaak leuke ideeen opdoen om ze zelf te maken.Dat is niet zo moeilijk en dan heb je iets wat uniek is. Succes ermee.

bij de sligro

Xenos heeft van die leuke hartvormige, houten doosjes. Die kun je ook nog op allerlei manieren versieren.

Heel budget: verzamel 15 lege eierdozen / doosjes en pimp die op met verf, lintjes, plakedelstenen enzovoort. Een grote doos kun je eventueel ook doormidden knippen of snijden. De bonbons passen precies in de holtes, ideaal dus. En met een beetje googelen vind je misschien ook nog wel bouwtekeningen of uitslagen, die je kunt uitprinten op mooi karton en in elkaar kunt vouwen en plakken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100