Zijn er nog meer voorbeelden van grappige fabrikanten.

Soms staat er op de verpakking van voedingsmiddelen iets grappigs. De fabrikant van de Theeleutjes van het merk Peijnenburg wou ook grappig zijn. Zie foto. Zijn er nog meer voorbeelden van grappige fabrikanten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik vind de varianten van Autodrop altijd wel erg scherp!

Op onderstaande website vind je een enorme verzameling grappige verpakkingen. Alles 'made in China' met hilarisch naar het engels vertaalde teksten...

Het zijn allemaal "grappen" ter stimulering van de verkoop en als zodanig geen grappen! XiniX zou verwijzen naar z'n reclamejongens en daar heeft ie helemaal gelijk in. Maar om op je vraag terug te komen, er zullen ongetwijfeld veel meer van deze grappen zijn ,maar ik ken er geen!

Deze grappige video van de Gamma is altijd erg leuk: http://www.video4viet.com/watchvideo.html?id=VH6DpBwqEes&title=Je+Bent+Zo+Lekker+Bezig+Freek+Reclame+Gamma+Rap

Het assortiment van Bolletje is pas geleden ook opgeleukt door een reclame-man die van gekkigheid niet wist hoe hij de producten moest noemen. Maar toch wel grappig. Wat dacht je van ''Bolletje nogal lange koekjes" of "Bolletje gebakken lucht".

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100