is het nu een kop warme chocolademelk of warme kop chocolademelk

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In het eerste geval is de chocolademelk warm. In het tweede geval is de kop voorverwarmd, en de chocolademelk koud. ik zou dus voor optie 1 gaan... met slagroom en rum...

Hoewel de kop ook vaak warm (zo niet gloeiend) is, gaat het toch om de inhoud. Het is dus een kop Warme chocolademelk.

In eerste instantie een kop warme chocolademelk, maar na een tijdje (indien echt warm) wordt het een warme kop chocolademelk. Eigelijk wordt het dan een warme kop warme chocolade melk.

Ontleed de zin: Kop (Thee) Kop (Koffie) Kop (soep) Kop (warme chocolademelk) Vorm - inhoud Warme kop chocolademelk heeft de vorm bijvoeglijk naamwoord - vorm - inhoud Over het algemeen gaat het je om de inhoud van de kop, dus een kop warme chocolademelk.

Het is een kop, met warme chocolademerk. Zie antwoorden hierboven. Afgekort kop warme chocolademerk. Het ander is een warme kop met chocolademelk. Die kan dan in dit geval warm of koud zijn.

Dat ligt maar net aan de situatie. Zelf heb ik het liefst een kop warme chocolademelk, maar als je eerst het kopje verwarmd en dan de chocolademelk erbij mikt heb je een warme kop chocolademelk. Het kan dus allebei.

Het ligt er maar aan wat je prefereert, een warme kop met koude inhoud,of een kop met warme inhoud!

Je drinkt ook een kopje (hete) thee en een glas (warme) melk dus is het een kop warme chocolademelk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100