Van welk eten wordt je zichtbaar mooier en gezonder ?

Mijn vraag is deze kaar . Van welke groenten wordt je zichtbaar mooier . Ik wil graag wat bruiner worden en ik wil ook gezonder haar dat minder snel vettig word ( moet het elke dag wassen ) . Kunnen jullie me tips geven . Ook voor andere dingen problemen hoor ...

Weet jij het antwoord?

/2500

Gezond en vitaminerijk eten is een must dat kan van alles zijn. B.v. sinaasappels en broccolie of kiwi`s Maar ook voldoende drinken om je huid mooi en zacht te laten zijn. En dat kan ook water zijn b.v. Toegevoegd na 7 minuten: als aanvulling op je vraag paranoten bosbessen granaatappels etc.etc.

Veel groente, niet teveel vlees en vooral geen vet eten!!

De enige manier om je huid met voedsel een tintje te geven is met carotenoïdenrijk voedsel, zoals wortels, tomaten en paprika, on principe alle rode en oranje groente en fruit. Vet haar kun je beter wat meer met rust laten dan het iedere dag te wassen. Door dat laatste stimuleer je de juist de talgklieren, die huidvet produceren.

Watermeloen is goed vr de huid en aloe vera drinken en smeren is ook heel goed vr je huid! Zink en vitamine B supplementen kunnen helpen je vette haar te verminderen en verder moet je als je je haar wast de shampoo niet te hard op je hoofd wrijven (door de wrijving komt talg vrij), PH neutrale shampoo gebruiken( babyshampoo is ook mild)en je haar niet te veel kammen. En probeer het toch niet elke dag te wassen want daar wordt het probleem erger van. Hoop dat je hier wat aan hebt!

kokosolie, groene thee, walnoten en veel groenten en fruit eten. Tomaten en wortelsap bevorderen het bruiningsproces Het volgende over wortelen en tomaten is van mens-en-gezondheid.info.nu.nl gehaald: Wortelen Het effect van wortelen voor het verkrijgen van een bruine huid is algemeen bekend. Zoveel mogelijk wortelsap drinken is ideaal, maar zorg ervoor dat je per dag minstens één wortel opknabbelt. Dat is een gewoonte die heel snel genomen is en die je gemakkelijk kan volhouden. Tomaten Wist je dat tomaten je ook sneller doen bruinen? Zorg er dus voor dat er vanaf nu dagelijks tomaten op het menu staan en neem wat vaker een tomatensapje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100