Drinken met weinig calorieën?

Is er behalve water, Crystal Clear en Cola Light nog meer drinken waarin weinig calorieën in zitten?

Met weinig bedoel ik sowieso onder de 10-20.

Weet jij het antwoord?

/2500

Rivella Light

Bar le duc met citroen. Erg verfrissend en 0 kal.

taksi light heeft maar 11 calorieen per 100 ml. zou je niet zeggen want t is nog steeds mierzoet, maar t is wel wat op de verpakking staat Toegevoegd na 1 week: het is trouwens wel zo dat als je zoet drinken drinkt met weinig calorieën, je je lichaam de illusie van suikers geeft, en dat is ook niet goed voor je

opkikker bouillonsoepjes, 5 kcal.

spa fruit apple. 8 kcal per 100 ml

Thee koffie, zonder melk en suiker

Je kunt Ranja maken, en dan bedoel ik niet 1/7 ranja en 6/7 water maar heeeeeeeeeeel licht zodat de Ranja amper kleur heeft en het niet meer alleen naar water smaakt maar heel subtiel een smaakje heeft. (geen idee hoeveel calorieën?)

Ik vindt Lemon Fanta Zero lekker, dat is maar 5 calorieën per glas, en echt goed voor de dorst. En Spa Citroen light met Cactus. Die is ook lekker. Verder drink ik vaak aardbeienthee met een zoetje erin. Maar probeer matig te zijn met kunstmatige zoetstoffen,is niet zo gezond hè? Al hou ik me daar zelf ook niet echt aan,als ik eerlijk ben. Ik neem trouwens ook wel gewone cola-light en dan doe ik er zelf citroen of limoensap in. Ik heb altijd zo'n klein flesje in huis.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100