Hoe doe je de grote boodschap op een plonstoillet,zonder dat de bips nat wordt?

Nu gooi ik er eerst een vracht papier in,maar vind dat een beetje zonde.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Na iedere drol even je kont omhoog tillen. Is ook nog goed voor de buikspieren (dan niet je handen gebruiken natuurlijk)

Gooi er wat toiletpapier in voordat je je "dump" doet. Toegevoegd na 2 minuten: Oh, die oplossing had je al...dan hou je je hand eronder. Wel daarna je handen goed wassen.

Heel voorzichtig.

Produceer lange drollen, dan kun je ze zonder plons in het water laten glijden...

Zo ver mogelijk naar voren schuiven zodat de 'boodschap' niet rechtstreeks in het water valt.

Heel goed timen en precies op tijd omhoog springen... Je moet er wel handigheid in krijgen, maar je kunt elke dag meerdere keren oefenen... En oefening baart kunst...

op marktplaats een wc pot "ouwe stijl" op de kop tikken lijkt me de meest werkbare oplossing

Met beleid het papier drapperen. Dan heb je geen vracht nodig, maar een halve vracht. Het is niet anders. Het is kiezen of delen. Of bips vies gespetterd of aantal velletjes extra geloosd. Als je dat nog steeds een beetje zonde vindt, dan is je bips die velletjes blijkbaar niet waard? Verbeter je bipsbeeld! en je gunt jezelf vanzelf die beschermende velletjes. Tijdens verblijf in bijv. Amerika gewoon drapperen maar. Er zit niks anders op. http://www.youtube.com/watch?v=fcwUBXVEQUk Netjes en zorgvuldig neerleggen (minuutje eerder naar de wc gaan dus), goed mikken, veel oefenen, en broek ophalen. handen wassen en klaar is case.

Als we de ouderwetse winters van vroeger nog hadden ,dan zou ik er een paar handen vol sneeuw ingooien,tegen de tijd dat de sneeuw gesmolten is ben je allang klaar met je boodschap,en sneeuw is toch water,dus millieu vriendelijk.

Bij het verbouwen van ons huis hebben we hier ook over nagedacht, we wilden een vlakspoel toilet hebben ivm het spetteren. Nu schijnt het zo te zijn dat de nieuwere toileten minder water in het reservoir onder in hebben waardoor het spetteren een stuk minder is geworden. Hierdoor we dus gekozen normale ophangtoilet hebben gekozen. Op naar je vraag, het antwoord wat ik in gedachten had is al gegeven, ik gooi namelijk een rits van 5 velletjes wcpapier alsnog in de toilet. Dit is niet alleen dempend voor je drolletje, maar het verminderd de remsporen drastisch!

Bronnen:
http://www.duravit.nl/producten/categorie_...

Je kunt niet de kool en de geit sparen in dit verband. Of je hebt een flatbed wcpot, zonder plons maar met strepen of je hebt een 'plonstoiler' met natte billen, maar zonder stepen. De beste oplossing: een handdoek naast het toilet hangen. Toegevoegd na 4 minuten: Ik heb er ook nog een warmwater spuit bijhangen, dus ik heb altijd natte billen na het afleveren. Gebruik de handdoek dus altijd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100