Hooikoorts reactie van senseo koffie is dat mogelijk?

Toegevoegd na 35 minuten:
Ik ben 6 weken senseo loos geweest ivm vakantie. Kom terug drink weer senseo en heb weer hooikoorts achtige verschijnselen. (Verstopte neus en jeuk en huiduitslag)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het lijkt er meer op dat iets in je huis deze reactie veroorzaakt. dat kan zijn, huisstof, schimmelsporen, bepaalde planten, vloerbedekking, spaanplaat, zachtboard, bekleding van stoelen en banken, huisdieren, planten in je tuin, huisdieren buiten, vooral vogels als duiven en parkieten. En niet te vergeten stress. Toegevoegd na 1 minuut: Bij mij gaf koffie drinken zelfs een verlichting van hooikoorts problemen.

Nee, Maar wellicht wel iets anders. Een bloem binnen? Of een alergie met (ongeveer) de zelfde sympthomen als hooikoorts Veel plezier met dit weetje! Mvg,

Hooikooorts zul je niet krijgen van koffie. Hooikoorts is een allergische reactie op pollen. Het zou kunnen dat je allergisch bent voor iets wat ee in de senseokoffie zit. Dan kun je wel verschijnselen krijgen die lijken op hooikoorts. In principe moet de diagnose worden vastgesteld door een huisarts. bij de drogist zijn tabletjes met loratadine te koop. Dit helpt tegen allergische reactie en heeft ook als indicatie hooikoorts. Beter is het om senseokoffie te vermijden als dat de oorzaak is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100