Eten ze in het buitenland ook mayonaise bij hun patat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

voor zover ik weet ik Duitsland, België, Spanje, Italië. niet alle landen zullen mayonaise bij hun patat eten, ik heb zelfs een restaurant gezien daar kreeg je er chili saus bij. maar ja, ze ten in het buitenland ook mayo.

Ja in Belgie en Nederland sowieso, in Duitsland dacht ik ook wel, maar dan gooien ze weer vaak paprikapoeder over de patat.

Waar wordt mayonaise gegeten? Mayonaise wordt vooral in het noordwesten van Europa gegeten. Gek zijn ze er vooral op in: Frankrijk België Nederland Duitsland Er staat dus: wordt VOORAL gegeten. Dat wil dus niet zeggen dat ze het nergens anders eten. Ik denk dat je (bijna) overal een dergelijke mayo kan vinden, al zal het waarschijnlijk wel verschillen qua land aangezien ieder land een andere smaak heeft.

Meestal is het ketchup. Als je er om vraagt, zoals in Frankrijk hebben ze het wel, maar het is dan niet de mayo van hier. Dan is hij een stuk zuurder. Toegevoegd na 14 minuten: In Amerika is het zelfs vreemd als je er mayo bij vraagt. Kijk maar eens naar de scene van Pulp Fiction

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=gLDlMAZN7ZU...

In amerika ook gewoon hoor. Wij wonen hier en hebben gewoon mayo :)

Hier in Portugal ook altijd mayo bij de patat. En meestal Remia of Calve

volgens mij wel het kan alleen wel anders smaken.

In turkije heb je het ook he heet daar : mayonez

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100