Waarom heeft de Jumbo geen half om half gehakt meer?

Tegenwoordig hebben ze gemengd gehakt. Hierin zit 75% varkensgehakt. Vind dit veel te vet. Weet iemand wat de reden is hiervan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan was het waarschijnlijk uitverkocht! Jumbo is een prijsvechter, en op het moment dat een bepaald product niet leverbaar is zullen ze alles op alles zetten om op dat moment iets anders aan je te slijten, want geld is geld! Jumbo is uitstekend bezig om de naieve mens als klant te binden! Terwijl de huismerken van jumbo van minimale kwaliteit zijn. Verder komen ze hun afspraken niet na! Een product wat elders goedkoper is, en jij kunt het aantonen, dan wordt het uit het assortiment gehaald ipv dat ze hun prijs laten zakken. Jumbo is ontstaan uit de van Eerd groep uit veghel, en dat zijn goede zakenmensen die op een goed inkomen teren! Die geven echt niet om mensen die moeilijk rond kunnen komen, maar willen juist concureren tegen andere supermarkten en zakenvullen! Mijn advies: ga naar Lidl en C1000!

Varkensvlees is goedkoper dan rundvlees. Dus hoe meer varken je vermengd hoe meer winst bij een gelijke prijs die je betaald.

Ik heb sterk de indruk dat op steeds meer plekken 'halfom'gehakt meer driekwartgehakt wordt. Dat heeft ongetwijfeld met de prijs te maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100