Tot hoe laat kun je eten op de boot naar Texel? En dan bedoel ik het buffet, en niet de snoepautomaten.

Het staat niet op hun website, maar volgens mij heb ik het jaren geleden al eens gehad dat we dachten te kunnen eten en het was dicht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt eten op de boot zolang deze vaart. dus gewoon tot 10 uur, al is het aanbod dan wel een stuk minder. Denk er wel bij na dat er maar 15/20 minuten is om te eten dus ga niet eerst een rondje op de boot lopen, maar direct naar het buffet en als je dan nog tijd over hebt kun je nog even rondkijken ;) Echt op een warme maaltijd moet je trouwens niet rekenen, een soepje of een gehaktbal is aanwezig en anders een warm broodje (kaas/saucijs) of een rijkbelegde italiaanse bol Veel plezier!

Op de boot zelf vindt u de nodige voorzieningen, zoals een uitgebreid buffet voor eten en drinken, diverse zonneterrassen en informatiepanelen. http://www.campingstexel.com/boot-texel/ De overtocht tussen Den Helder en Texel duurt ongeveer 20 -25 minuten. Dus niet veel tijd voor eten. Ik zou even bellen met Teso. http://www.teso.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=99&Itemid=66&lang=nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100