Pissebedden en torren eten gevaarlijk?

Vanmiddag was ik mijn vrienden op een willekeurige plaats döner aan het eten. Zij vonden het blijkbaar grappig om een tor en een pissebed tussen mijn broodje te doen. Ik had dit pas door toen het broodje al compleet door mij verorberd was. Ik maak me hier op dit moment wel een beetje zorgen over. Kunnen torren en pissebedden schadelijk zijn voor je gezondheid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Pissebedden zijn niet giftig. Torren weet ik niet zeker. Ze eten wel giftige planten... Ik denk dat jouw vrienden wellicht helemaal geen pissebedden en torren in jouw eten gestopt hebben. Je hebt toch ook niets bijzonders geproefd? Denk dat ze je voor de gek houden. Mocht je echter zeker weten dat ze deze vieze streek wel uitgehaald hebben, is het wellicht hoog tijd dat je echte vrienden gaat zoeken...

nee het kan geen kwaad, maar die actie vraagt inderdaad wel om een leuke revanche. Een paar lekkere gezonde maden misschien?

Inderdaad, kan geen kwaad, het is eerder nog gezond. Er zitten een hoop proteinen in. Anders trakteer je ze eens op een biertje, als je net van de wc komt ;).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100