is het mogelijk om diepvriespizza te bereiden zonder een oven?

Na onze verhuizing, hebben wij geen oven meer. Wel een magnetron met grillfunctie. De afhaalpizza drukt zo op de begroting, dus vandaar deze vraag.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op een heel laag en allerkleinste gaspit in een anti-aanbak koekenpan met een deksel erop Maar het wordt natuurlijk niet zo lekker als in de oven

Onze oven deed het een keer ook niet toen heb ik hem in de magnitron gedaan op grilfunctie alleen je kan maar 1 piza teglijk doen

Ik heb ooit pizza op de barbecue bereid, dit was zeer goed te eten. Gewoon zorgen dat het vuur niet te warm is, alleen gloeiende kooltjes, vooral geen vlammen!

Als de magnetron een grillfunctie heeft dan kun je toch zo de pizza "roosteren"? Overigens heeft een magnetron met een grillfunctie ook vaak een oven.

Het kan in een koekenpan, op laag vuur, met deksel prima. en zelfs op de skottelbraai gaat het super. Dus ook ideaal als je op vakantie bent en je wil pizza eten zonder oven!

kijk maar eens op de achterkant van de doos bij bereiding daar staat meestal ook de magnetron bij . en de tijd die je moet instellen .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100