Waarom wordt het vlees van carnivoren niet gegeten?

Ik kan me geen carnivoor indenken, die ergens ter wereld op de menukaart staat.
Smaakt dergelijk vlees niet of is er een andere reden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Snoek? Zalm?

In Azië worden er genoeg honden opgepeuzeld; kennelijk smaken ze prima.

haaien(vinnensoep) staat regelmatig op een menukaart, dus het zal wel binnen te houden zijn denk ik :) Toegevoegd na 1 minuut: bij de 2 link iets over het serveren van leeuwenvlees

Bronnen:
http://www.tournedos.nl/soep/Haaienvinnens...
http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/53913/...

Dieren als krokodillen en roofvogels worden ook gegeten...

Slang en krokodil, beide carnivoren, worden wel gegeten. (Recepten te vinden oa op Smulweb) 'Smaakt naar kip' zegt men vaak, of in t geval van krokodil, ook naar vis.

Vissen: voorbeelden van carnivoren zijn snoek, kabeljauw, tonijn. Toegevoegd na 35 seconden: http://nl.wikipedia.org/wiki/Carnivoor

katten zijn obligate carnivoren, en worden helaas opgepeuzeld in delen van azie (china, korea).

Deze worden wel gegeten. Bv slangen. Dit is duur in productie. Een carnivoor vetmesten kost natuurlijk veel meer dan een omnivoor.

Inktvis, staat bijna overal op de menukaart, en is een echte carnivoor!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100